Vad vi erbjuder

Här kan du läsa lite om vad vi erbjuder för gott!

Brisket


Stjärnan på bordet inom BBQ-kulturen

Kommer in så snart som möjligt på menyn

Håll utkik!

Detta är en långkörare som ligger på smokern i upp till 12h.

(Stinas favorit)

Sweetslaw


En friskare och fräshare variant av den klassiska coleslawn. 

Baby Back Ribs


Revben från grisens övredel eller så kallade kamben

som körs 3-4h och glazeas sedan med vår bbq sås.

Short Ribs 


Härliga ribs från Nöt.
Ribsen ligger på smokern i cirka 8 timmar. 
Ett ben ligger på ca 1kg styck.

(Emils favorit)

Pulled Pork


Fläskkarré som körs på smokern tills den faller isär.

Lägg den i vår hembakade bun, släng på lite pickels o bbq sås, Så har du en grym burgare.

 Chicken drumsticks


Kycklingben

rubas med vår kryddblandning och röks sedan.

Ät med Highland sacue

Grym kombo!



    Creamed corn


krämig majsröra som har en

härlig söt smak

som passar perfekt till BBQ!

Burnt ends

Köttgodis

Söta, bbq rökta, klibbiga, salta,

kuber av sidfläsk.


LOW & SLOW


så här tillreder vi de mesta av vår mat

låg temp och lång tid med rök för att uppnå så mycket smak som möjligt. Detta gör  vi på en offsetsmoker eller en med pellets