Här kan du läsa lite om vad vi erbjuder för gott!
Stjärnan på bordet inom BBQ-kulturen
Kommer in så snart som möjligt på menyn
Håll utkik!
Detta är en långkörare som ligger på smokern i upp till 12h.
(Stinas favorit)
En friskare och fräshare variant av den klassiska coleslawn.
Revben från grisens övredel eller så kallade kamben
som körs 3-4h och glazeas sedan med vår bbq sås.
Härliga ribs från Nöt.
Ribsen ligger på smokern i cirka 8 timmar.
Ett ben ligger på ca 1kg styck.
(Emils favorit)
Fläskkarré som körs på smokern tills den faller isär.
Lägg den i vår hembakade bun, släng på lite pickels o bbq sås, Så har du en grym burgare.
Kycklingben
rubas med vår kryddblandning och röks sedan.
Ät med Highland sacue
Grym kombo!
Creamed corn
krämig majsröra som har en
härlig söt smak
som passar perfekt till BBQ!
Köttgodis
Söta, bbq rökta, klibbiga, salta,
kuber av sidfläsk.
så här tillreder vi de mesta av vår mat
låg temp och lång tid med rök för att uppnå så mycket smak som möjligt. Detta gör vi på en offsetsmoker eller en med pellets