Stjärnan på bordet inom BBQ-kulturen
Långkörare på smokern, som ligger upp till 12h och gottar sig. ( Stinas Favorit om hon får välja)
Härliga ribs från nöt. Ribsen ligger på smokern i cirka 8 h. Ett ben ligger på 1kg styck. Blir väldigt smakrik och mört ( Emils favorit)
Krämig majsröra
som har en härlig söt smak,
passar perfekt till BBQ!
Revben från grisens överdel eller så kallade kamben som körs 3-4 h som sedan glazeas med vår BBQ sås.
Stinas rökta som vi kallar dom.
Hemmagjord korv i olika smaker Chili cheese, Kabanoss, vitlök , m.m.
Ett riktigt hantverk om du frågar oss!
Kycklingben eller Kycklingklubbor
som rubas med vår egna rub. Passar utmärkt till vår syrliga Highland sauce.
Svensk fläskkare som körs på smokern tills den faller isär. Släng i köttet i vår hembakake milkbun, lite pickels och BBQ sås. Så har du en grym burgare!
Köttgodis!
Söta , BBQ rökta, klibbiga, salta kuber av kött,
i vårt fall kör vi sidfläsk
En friskare och fräshare variant på den klassiska coleslawn.