Skapa din egen meny med en kombination av våra olika rätter.
En vanlig meny består oftast av 1-3 proteiner och
2-3 stycken sides, välj mellan varma och kalla.
Cirka pris för en meny ligger på mellan 150-300kr.
Stjärnan på bordet inom BBQ-kulturen
Långkörare på smokern, som ligger upp till 12h och gottar sig. ( Stinas Favorit om hon får välja)
Härliga ribs från nöt. Ribsen ligger på smokern i cirka 8 h. Ett ben ligger på 1kg styck. Blir väldigt smakrik och mört ( Emils favorit)
Krämig majsröra
som har en härlig söt smak,
passar perfekt till BBQ!
St louis cut ribs är en förfinad variant av spare ribs med mer kött på varje ben. Efter att de rökts i 4-6 timmar glaceas de generöst med vår goda bbqsås.
Revben från grisens överdel eller så kallade kamben som körs 3-4 h som sedan glazeas med vår BBQ sås.
Stinas rökta som vi kallar dom.
Hemmagjord korv i olika smaker Chili cheese, Kabanoss, vitlök , m.m.
Ett riktigt hantverk om du frågar oss!
som rubas med vår egna rub. Passar utmärkt till vår syrliga Highland sauce.
Svensk fläskkare som körs på smokern tills den faller isär. Släng i köttet i vår hembakake milkbun, lite sweetslaw, pickels och BBQ sås. Så har du en grym burgare!
Köttgodis!
Söta , BBQ rökta, klibbiga, salta kuber av kött,
i vårt fall kör vi sidfläsk
En friskare och fräshare variant på den klassiska coleslawn.
En amerikansk bbq-favorit en varm side där pinto bönor blir söta och heta genom att kokas med bbqsås.
Vårat fluffiga hembakade bröd,
perfekt till att göra en pulled pork burgare med!
Texas caviar eller cowboy caviar som den också kallas är en fräsch, syrlig och färgglad bönsallad från södra USA
vår variant på en Alabama white sauce
syrlig sås som passar fint till det rökta köttet och speciellt kycklingen.